Skip to content

QUI SOM?

Hola!

Som els alumnes de 3r A de l’escola Vedruna de Palafrugell. Aquest any ens iniciem amb els blocs.

Hem preparat unes presentacions perquè ens coneixeu millor. Aquí les teniu:

 

 GEORGINA: Sóc la Georgina. Sóc alta i prima. Tinc els cabells llargs i de color castany. Els meus ulls són

blaus i el color de la pell és clareta. Sóc simpàtica i divertida. Quan estic enfadada parlo cridant una mica però sóc carinyosa. M’agrada jugar amb les meves amigues, anar amb bicicleta i dibuixar.

 

 

 

ANNA : Sóc l’ Anna . Tinc set anys. Sóc alta i prima . Tinc els cabells llargs marrons. Els meus ulls són de color marró fosc,la pell ni la tinc clara ni fosca . Sóc alegre i simpàtica . Quan m’ enfado crido i me’n vaig al quarto i tanco la porta fins que em passa. M’ agrada molt jugar amb als meus amics i m’ agrada anar al meu col.legi,al Vedruna.JUDIT: Sóc la Judit. Sóc baixa i prima .Tinc els cabells llargs i marrons .Els meus ulls són marrons.

Sóc alegra i simpàtica . Quan m’ enfado ploro i crido . Però sóc carinyosa .

M’ agrada jugar i sortir a jugar al carrer amb els amics .

 

 

 

EMILY: Jo sóc mitjana i prima.Els cabells els tinc llargs de color marró.Els meus ulls són de color marró i la meva pell és clara.Sóc molt alegre i simpàtica, peró també em puc enfadar.M´agrada anar al cinema,anar amb bicicleta , estudiar i llegir.


CARLA: Sóc molt baixeta i una mica grassoneta . Tinc els cabells curts i marrons . Els meus ulls són marrons. i la pell morena . Sóc molt alegra i simpàtica . Quan m’enfado reboto coses . Quan sigui gran seré veterinaria. M’agrada anar al cinema i anar al cole .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALEXIS: Sóc l’ Alexis .Sóc prim i alt. Tinc els ulls marrons i tinc el cabell negre i una mica llarg. Tinc la pell morena. Sóc simpàtic.Quan estic enfadat contesto als pares i ja sé que no ho haig de fer..M’agrada jugar a futbol i jugar amb els amics.

GUILLEM: Sóc en Guillem i tinc 8 anys. Sóc una mica baixet. Tinc els ulls foscos. Sóc ros. Tinc la pell una mica fosca

Soc símpàtic.Sóc carinyós. De vegades m’enfado molt .Sóc alegre.

M’agrada fer esport i anar amb bicicleta .El futbol m’agrada i a les tardes m’agrada llegir.

 

 

 

 

 

FRAN: Sóc en Fran. Tinc 8 anys . Tinc el cabell llarg i marró. Sóc molt alt i prim

.La meva pell es bastant morena i el color dels ulls es marró clar .El meu caràcter ,sóc bastant gracìòs i am

 

able i quan m’enfado protesto i ja sé que no ho haig de fer. Les meves af

 

icions són el futbol i el cine. M’agrada molt en Casillas.

 

 

 

 

 

 

JOAN : Sóc en joan . Sóc alt i una mica gras, tinc els cabells curts i de color negre .Els meus ulls son de color marons i la meva pell és fosca. Sóc feliç però quan m’ enfado, m’enrabio amb al meu cosi petit però sóc carinyós.Tinc afisció al bàsquet , al fugitsu i a anar amb bicicleta.

 

 

 

 

 

NARCÍS:Sóc en Narcís. Sóc una mica alt i una mica prim.Tinc els cabells curts i castany.Els meus ulls són una mica foscos i la pell clara.Sóc molt alegre i simpàtic.Quan m’enfado crido molt i em poso nerviós.També sóc bastant carinyós. M’agrada molt portar la motxilla,fer anglès i jugar a l’ordinador.

 

 

 

 

MARTINA:Sóc la martina.Sóc alta.Tinc els cabells llargs i els tinc de colos marró clar i llargs.Tinc els ulls blaus.Sóc blanqueta però no molt .Sóc agradable .I una mica simpàtica .També estic alegre. Quan m’enfado , crido.També de vegades contesto una mica .Però em poso contenta de seguida. M’agrada anar el cinema.També anar a comprar roba i anar a festes.

 

 

 

 

 

ISAAC: Sóc baixet i prim. Tinc els cabells una mica llargs i color castany. El color dels meus ulls es marró fosc. La meva pell és morena. Sóc alegre i simpàtic i quan m’ enfado crido i estic a punt de picar. També sóc carinyós. M’ agraden les mates i l’anglès ,anar al cinema ,llegir i sortir amb els amics.

 

 

 

 

JORDI:Sóc en JORDI. Sóc una mica alt i una mica prim.Tinc els cabells negres i llargs i la pell morena. Sóc carinyós, però quan m’enfado sóc molt bèstia.M’agrada el cinema ,llegir i sortir amb els amics.

 

 

 

 

 

 

AKRAM: Sóc un nen, tinc els cabells curts i marrons i castanys soc una mica moreno i també una miqueta alt. Tinc 7 anys i ja casi 8 .Sóc mig prim. Jo  sóc un bon estudiant, sóc una mica simpàtic i tinc els ulls marrons. Sempre comparteixo .A mi m ‘ agrada tenir amics bons i que juguin sempre amb mi. M ‘ agradaria ser gran , tenir 42 anys i treballar bé com els meus pares.

 

 

 

 

DAVID: Sóc un nen i sóc alt i moreno. Tinc els ulls marrons, el cabell llarg i marró. El meu nas és mitjà i tinc 8 anys .Sóc bastant prim. Sóc simpàtic i sóc educat i també sóc treballador. A mi m’agrada jugar a futbol i jugar a la wii i jugar amb els meus cosins.També m’ ‘agrada mirar dibuixos, partits del barça amb el meu pare i venir a escola.

 

 

 

PATRICIA: Sóc la Patricia. Sóc alta i mig prima. Tinc els cabells una mica més

llargs de les espatlles i el tinc de color marró fosc.Tinc els ulls marró claret.També la meva pell és marró claret.Sóc molt simpàtica i alegre,pero quan m’enfado, m’enfado amb raó i també sóc molt carinyosa.

M’agrada molt l’esport. M’encanta anar al cole Vedruna de Palafrugell.De gran m’agradaria ser professora d’Educació física com el meu professor el senyor Joan.

DANI: Sóc en Dani. I sóc baix i soc prim. Tinc el cabell llarg, llis i ros. Els meus ulls són marrons clars.Tinc la pell morena i m’agrada molt el futbol.I abans m´agradava la piscina però ja no m’agrada . Vaig parar d’anar-hi perquè em surtien berrugues.

 

 

 

AYMEN : Sóc un nen, sóc mig alt .Sóc moreno i tinc els cabells de colo marró i negres i tinc la boca petita .Sóc prim ,i tinc el nas petit. Tinc set anys i mig.Jo sóc simpàtic i sóc amable amb la gent pobre els hi dono tres monedes.Sóc treballador.

M´ agrada mirar la tele i jugar amb els meus amics.M´agrada molt jugar amb els meus veïns Si el meu amic quan plora , el faig somriure perquè en fa molta pena.

 

 

 

 

RIHAB: Sóc una nena.Sóc alta,tinc els ulls de color negre,els meus cabells son llargs,i de color marró fosc.Tinc el nas petit,i tinc 8 anys.Sóc una mica grassoneta.

M’agrada tenir un pis no una casa. Sóc simpàtica,i sóc treballadora,i de vegades sóc maleducada amb la meva germana i no ho haig de fer. .M´agradaria tenir més de 10 germanes.A mi m´agrada molt jugar i estudiar.

SALMA:jo sóc una nena morena i els cabells mitjans .Tinc els ulls de color marró i la boca petita .El nas mitjà i les orelles les tinc mitjanes. Sóc força prima .I tinc 7 anys .

Per dintre sóc simpática i de vegades m’enfado molt peró de vegadas sóc bona i agudo a la gent Quan tinc ganes treballo i quan no, no treballo

M’ agrada molt jugar amb els amics i no ens barallem,i m’ agrada tenir amics perquè pugui jugar. M’agrada pintar idibuxar i jugar molt amb els meus amics i també fer deures i anar a la classe.

GHOFRAN : Jo sóc una nena .Tinc els ulls marrons i els cabells negres .Em falta una dent però ja m’està creixent .Tinc la boca petita i prima. Tinc 8 anys. Tinc el nas petit tinc el cabell una mica llarg .Sóc una mica morena. Jo sóc treballadora i també sóc simpàtica i educada .M’agrada molt dibuixar, mirar la tele, jugar amb les meves amigues i també anar al cole.


 

 

MOHAMED: Sóc un nen. Tinc el nas petit. Sóc moreno i tinc el cabell curt. Sóc d’estatura mitjana. Tinc els ulls marró fosc.Tinc tres germans i jo sóc el mitjà. Sóc un nen amable i simpàtic i tinc molt amics. M’agrada anar al cole, sortir amb bicicleta, jugar amb els meus amics.

 

 

 

 

JORDI : Sóc en Jordi. Sóc una mica alt. Tinc els cabells marrons. Els meus ulls són clars i la pell clara. Sóc molt alegre i simpàtic. Quan m’enfado crido molt. També sóc bastant carinyós. M’agrada estudiar, les matemàtiques,fer esport i convidar els amics.

Anuncis
5 comentaris leave one →
 1. andrea ortiz permalink
  27 Setembre 2011 12:21

  Hem quedat molt bé!

 2. Isaac Rovira permalink
  13 Octubre 2011 12:16

  Aquet bloc de moment es molt divertit i endavant podrem aprendre moltes més coses.

 3. judit permalink
  29 Desembre 2011 20:04

  aixo de l`èscrit i la foto ens a quedat molt be

 4. judit centella permalink
  9 gener 2012 17:45

  que guaiiiiii

 5. Carla Blanco permalink
  14 Agost 2012 21:04

  Truvare a falte la classe de 3ra. Adeu.

Deixeu un comentari. Sigueu curosos i respectuosos. Procureu també no fer faltes d'ortografia, gràcies!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: